fbpx

Seizoen 2016-2017.

Lieve mensen, er is heel wat vraag de laatste tijd naar tickets voor mijn volgende show. (Toevallig sinds de tour gestart is met Alex. Aangenaam! Ik ben Xander! Ik doe dit al 10 jaar!)

Mijn tourlijst voor seizoen 2016-2017 is zo goed als klaar op enkele toevoegingen en verschuivingen na. Ik ben aan het wachten op de juiste moment om ze online te zwieren.
Probleem is dat er niet echt zoiets als een ideaal moment is. Cultureel Centra starten allemaal los van elkaar met hun ticketverkoop. Sommige starten binnen 2 weken al. Andere starten met hun abonnementen over een maand en hun losse kaarten pas in september. Dus het plan is bij mij om alles eind deze maand online te zwieren. De volledige tourlijst van ‘Quarter-Life Crisis’ en de mini-tour van ‘Houdt het voor bekeken’. Alles wat de komende weken al in verkoop gaat gooi ik druppelgewijs al online.

Enige zekerheden die ik nu al kan geven:

Première van ‘Xander De Rycke – Houdt het voor bekeken’ is voor 18/09/16 in Arenbergschouwburg te Antwerpen.
De captatie is de week er na! (Inderdaad captatie. WAT IS HIJ NU WEER VAN PLAN?’)

Première van ‘Quarter-Life Crisis’ is 20/01/17 in CC De Werf te Aalst.

More to follow.